Категории

Spray Mop - уред за почистване

Spray Mop - уред за почистване
Spray Mop - уред за почистване Spray Mop - уред за почистване Spray Mop - уред за почистване Spray Mop - уред за почистване Spray Mop - уред за почистване Spray Mop - уред за почистване Spray Mop - уред за почистване Spray Mop - уред за почистване
Производител: Bona
Код на продукт: Spray mop
Държава: Швеция
Цена: 80.00 лв.

Запазете красотата на вашия дървен под.

Новия уред на Бона Spray Mop ви позволява да почиствате и поддържате пода с едно движение. Ергономичен и лесен за употреба, Spray Mop се сглобява и допълва бързо. Продукта за почистване е специално разработен за лакирани дървени подове.

 Комплекта включва:

• Уред Spray Mop
• Tуба с препарат за почистване Wood Floor Cleaner
• Микрофибърна почистваща кърпа

Поддържане

Дървото е чудесен материал, който става все-по-добър с течение на времето. Дървения под се нуждае от правилна поддръжка за запазване на своята хубост. Ето защо Bona предлага пълна гама от средства за поддържане, които се грижат за покритието на Вашия под. Днес ние имаме продукти за професионалистите и за домакините.

Без значение дали е спортна зала, която се нуждае от редовно почистване, верига от магазини или за скъпоценния ви дървен под във вашия дом, Bona прави ежедневното почистване лесно, ефекивно и винаги сигурно. Когато се започне правилно още от началото, поддържането е приятно занимание.

За професионалистите предлагаме машината Bona Buffer, с която лесно се почистват подовете в обществени обекти. За домашните обекти ние имаме революционна нова система за почистване. Тя включва изцяло нова концепция с готов за употреба продукт в бутилка с пулверизатор. Той е на водна основа и няма необходимост от смесване и разреждане.

Микрофибърния пад с който се извършва операцията дава чудесни резултати. Освен това той може и да се пере в пералната машина без проблем. Закрепва се към моп (дръжка), с въртяща се на 360° глава, с който достигате до всяко ъгълче на вашия под.